Vil du vite hvor...
“Full kontroll med posisjonen til kjøretøyer, båter, personer eller andre eiendeler”
Flåtestyring - Gir økt effektivitet
Flåtestyring eller "Fleet management" har nå blitt mer og mer vanlig i  de fleste bedrifter verden over. Lar bedriften oppnå fordelen av full kontroll med sine kjøretøyer til enhver tid. Gir økt effektivitet og bedre kontroll med matriell.
Hvor mange telefonsamtaler har du tatt som har begynt med "Hvor er du nå?" Nå kan du enkelt se posisjonen til den eller det du ønsker fra kontoret, eller smarttelefonen.
Tilstandsovervåking / lur tyven
Tyverisikring av lystbåter, kjøretøyer, anleggsmaskiner, osv. Dersom redskapen blir flyttet, vil du kunne motta en epost med et varsel, samt at posisjonen vil bli angitt i kartet. Dermed er det bare å ringe politiet og fortelle dem hvor den stjålne eiendelen er. En tracker kan også gjøre andre ting enn bare posisjonsangivelse. Se ladenivå på startbatterier, status på utstyr, registrer nivå i tanker, fjernstyr lys, varme ol.
Sikkerhet for deg og dine
Hvis uhellet er ute er det naturlig nok viktig for rednings- mannskapet å vite posisjonen til forulykkede. Tiden de bruker på å finne dem kan være avgjørende for om de overlever, eller får alvorlige skader. Med NorTracks GPS sporings- system får man muligheten til å dirigere redningspersonell direkte til ulykkestedet, eller avgrense søkeområdet kraftig.
©
 NorTrack  2006 Email:
NorTrack fraskriver seg alt ansvar for solgt utstyr/tjenester som blir misbrukt til ulovlig overvåking, eller på annen måte kompromitterende atferd i forhold til gjeldende lovverk.  NorTrack forbeholder seg retten til å ikke selge utstyr til personer og/eller organisasjoner hvor vi har grunn til å tro at dette vil bli benyttet til ulovlig overvåking.
Prinsippskisse for GPS sporing, og gangen i signalene
GPS Satellitt
L-bånd
GSM bånd (2G/3G/4G)
PayPal Logo
01.07.2019 Nortrack har nå åpnet for bruk av realtime- serveren for sporing til sjøs med nautisk kart og norsk språk Se eget infoblad
TEMA
NYTT